ENERGETIX WELLNESS – ASTU SINÄKIN MAGNEETTIKORUJEN KIEHTOVAAN MAAILMAAN

Tiedemiehet ovat tutkineet jo vuosituhansien ajan magneetteja ja niiden vaikutusta. Tätä tutkimusta tehtiin jo Aristoteleen aikoina ja keskiajalla, ja yhä edelleen magneetit ovat tutkimuskohteena. On varmaa, että maan voimakas magneettikenttä vaikuttaa kaikkeen maanpäälliseen elämään. 

Magneeteista ja magneettikoruista on monia mielenkiintoisia faktoja, jotka on julkaistu lukuisissa kirjoissa, tieteellisissä artikkeleissa ja tapaustutkimuksissa. Mutta kukaan ei ymmärrä magneettikorujen vaikutusta paremmin kuin ne, jotka niitä käyttävät. 

ENERGETIX –magneettikorut perustuvat antiikin tietämykseen luonnon kiehtovista voimavaroista. Ainutlaatuiset magneettikorumme on valmistettu yksinomaan neodyymimagneeteista, joiden sanotaan kuvaavan voimaa ja valtaa. Joka käyttää näitä koruja , ei voi kieltää magneettien vaikutusta. Tuhannet korujen käyttäjät uskovat lujasti ENERGETIX Wellnessin magneettikorujen vaikutukseen. 

Tavoitteenamme on tarjota sinulle laadukkaita magneettikoruja korkealaatuisilla neodyymimagneeteilla , joista sinulle on paljon iloa. Ilo nostaa elämänlaatua, ja juuri sitä ENERGETIX Wellness magneettikorut haluavat tuottaa. 

ENERGETIX –magneettikoruilla on uskomattoman kiehtova vetovoima. Kauniin tyylikkäät metalliset magneettirannekkeet, -ketjut ja –vsormukset tuntuvat miellyttävän sileiltä ja viileiltä ihoa vasten. Koru ikään kuin sulautuu osaksi kehoa. Ehkä sinulla on jo kokemusta kalliista ja monimutkaisista koruista, jotka tuntuvat jo hetken käytön jälkeen epämukavalta iholla? Energetix Wellnessin magneettikorut sen sijaan harmonisoivat miellyttävästi kehosi kanssa. 

ENERGETIX Wellnessin magneettiset korut eivät ole pelkästään esteettisesti koruja, jotka huumaavat aisteja, vaan ne ovat myös erittäin koristeellisia taideteoksia. ENERGETIX Wellnessin magneettikorukokoelma suunnitellaan aina ajan sykkeen mukaan. Täältä löydät erittäin trendikkäät koruasusteet sekä suositut designklassikot, jotka erottuvat niiden ajattomalla eleganssillaan. Magneettikorukokoelmat ovat jaoteltu naisten, miesten, lasten kuin myös eläinten magneettikoruihin. Näin valitseminen helpottuu. Tässä kohdassa sana vielä miesten magneettikoruista. Vaikka on aina enemmän ja enemmän muodikkaita miehiä, löytyy pääosin miesten maailmasta niitä, joille korujen luonteva käyttäminen tuntuu yhä vaikealta, mutta ranneke, ketju tai sormus Energetix Wellnessiltä saa itse muotifriikin tai kovan jätkän heikoiksi. Meidän vinkki: Yllätä rakkaimpasi yksinkertaisesti Energetix Wellnessin magneettikorulla – näin ehkä myöskin hän antaa periksi magneetin vetovoimalle. 

Herroja suosittelemme tutustumaan naisten kauniisiin magneettikorukokokelmiin. Kaulaketjut, sormukset ja rannekkeet täyttävät korkeimmatkin vaatimukset. 

ENERGETIX Wellness vaikuttavista magneettikoruista löydät lukuisia asusteita ihmisille ja lemmikeille. Magneetti-korukokoelmassa on monia maagisia lahjaideoita, esimerkiksi Energetixin Wellnessin magneetti charmit ja helmet, joista kaikenikäiset iloitsevat. Motoriikan ja sensoriikan sekä keskittymisen parantamiseen haluaville suosittelemme meidän suosittuja magneetti wellnesskuulia

Duvet Kauneuspalvelut

Aleksanterinkatu 37,
15140 LAHTI

» Kartta

Puh. 0400 715404

Liike on avoinna:


Ti-Pe 10.00-17.00

Muina aikoina sopimuksen mukaan.