Tuotteet

BEAUTY IS LIFE meikkisarja perustuu meikkivärianalyysiin eli metodiin jossa Beatrix Isabel Liedin luoman konseptin mukaisesti jako tapahtuu yhdeksään erilaiseen värityyppiin.

Lue lisää>>

Maailmalla menestynyt, amerikkalainen rakennekynsisarja. Sarjaan kuuluvat korkealuokkaiset ja edistykselliset akryyli- ja geelituotteet rakennekynsien tekoon sekä myös valloittavan tuoksuiset vartalonhoitotuotteet.

Orly International on perustettu vuonna 1975 Los Angelesissä Kaliforniassa. Yhtiöllä on pitkä kokemus tunnettujen kynsihoito- ja värilakkatuotteiden kehittämisestä, kuten Original French Manicure®, Ridgefiller™, In a snap®, Smudge fixer® ja Sec’n dry®. Orly Internationalin omistaja Jeff Pink kehitti alkuperäisen ranskalaisen manikyyrin työskennellessään Hollywoodin tuottajien kanssa kehittääkseen elokuvatähdille lakkauksen, joka sopii jokaiseen asuun!

Orly International koostuu mm. Orly Professionalista ja Orly Retailista.

NailTek – tuotesarja on ns. räätälöity sarja, josta löytyy apu jokaiseen kynsiongelmaan. NailTekin tuotteet ovat pisimmälle vietyä teknologiaa. Käytännön kokemus sekä tutkimuksien tulokset ovat osoittaneet parhaimman vaikutuksen kynsien kasvulle ja vahvistamiselle.

Hjeronymus –sarja tarjoaa tuotteita kaikille ihotyypeille. Ne auttavat Sinua puhdistamaan ja hoitamaan ihoasi, jolloin se pysyy terveenä ja kauniina. Tuotteiden säännöllinen käyttö takaa hyvän tuloksen.

Lue lisää>>

Laufwunderin tuotevalikoima on rakennettu auttamaan erilaisten iho-ongelmien hoidossa: tuotteita on mm. kuivien ja karheiden jalkojen hoitoon, vaurioalttiille jaloille, sekä kovettumien hoitoon tarkoitetut jalkavoiteet.

Iloiset Varpaat on tuotemerkki jo yli 20 vuoden takaa. Korkealaatuisia tuotteita vain jalkojenhoidon ammattilaisille.

Duvet Kauneuspalvelut

Aleksanterinkatu 37,
15140 LAHTI

» Kartta

Puh. 0400 715404

Liike on avoinna:


Ti-Pe 10.00-17.00

Muina aikoina sopimuksen mukaan.