Magnetix Wellness - astu sinäkin magneettikorujen kiehtovaan maailmaan

Tiedemiehet ovat tutkineet jo vuosituhansien ajan magneetteja ja niiden vaikutusta. Tätä tutkimusta tehtiin jo Aristoteleen aikoina ja keskiajalla, ja yhä edelleen magneetit ovat tutkimuskohteena. On varmaa, että maan voimakas magneettikenttä vaikuttaa kaikkeen maanpäälliseen elämään.

Magneeteista ja magneettikoruista on monia mielenkiintoisia faktoja, jotka on julkaistu lukuisissa kirjoissa, tieteellisissä artikkeleissa ja tapaustutkimuksissa. Mutta kukaan ei ymmärrä magneettikorujen vaikutusta paremmin kuin ne, jotka niitä käyttävät.

MAGNETIX –magneettikorut perustuvat antiikin tietämykseen luonnon kiehtovista voimavaroista. Ainutlaatuiset magneettikorumme on valmistettu yksinomaan neodyymimagneeteista, joiden sanotaan kuvaavan voimaa ja valtaa. Joka käyttää näitä koruja , ei voi kieltää magneettien vaikutusta. Tuhannet korujen käyttäjät uskovat lujasti MAGNETIX Wellnessin magneettikorujen vaikutukseen.

Tavoitteenamme on tarjota sinulle laadukkaita magneettikoruja korkealaatuisilla neodyymimagneeteilla , joista sinulle on paljon iloa. Ilo nostaa elämänlaatua, ja juuri sitä MAGNETIX Wellness magneettikorut haluavat tuottaa.

MAGNETIX –magneettikoruilla on uskomattoman kiehtova vetovoima. Kauniin tyylikkäät metalliset magneettirannekkeet, -ketjut ja –sormukset tuntuvat miellyttävän sileiltä ja viileiltä ihoa vasten. Koru ikään kuin sulautuu osaksi kehoa. Ehkä sinulla on jo kokemusta kalliista ja monimutkaisista koruista, jotka tuntuvat jo hetken käytön jälkeen epämukavalta iholla? Magnetix Wellnessin magneettikorut sen sijaan harmonisoivat miellyttävästi kehosi kanssa.

MAGENTIX Wellnessin magneettiset korut eivät ole pelkästään esteettisesti koruja, jotka huumaavat aisteja, vaan ne ovat myös erittäin koristeellisia taideteoksia. MAGNETIX Wellnessin magneettikorukokoelma suunnitellaan aina ajan sykkeen mukaan. Täältä löydät erittäin trendikkäät koruasusteet sekä suositut designklassikot, jotka erottuvat niiden ajattomalla eleganssillaan. Magneettikorukokoelmat ovat jaoteltu naisten, miesten, lasten kuin myös eläinten magneettikoruihin. Näin valitseminen helpottuu. Tässä kohdassa sana vielä miesten magneettikoruista. Vaikka on aina enemmän ja enemmän muodikkaita miehiä, löytyy pääosin miesten maailmasta niitä, joille korujen luonteva käyttäminen tuntuu yhä vaikealta, mutta ranneke, ketju tai sormus Magnetix Wellnessiltä saa itse muotifriikin tai kovan jätkän heikoiksi. Meidän vinkki: Yllätä rakkaimpasi yksinkertaisesti Magnetix Wellnessin magneettikorulla – näin ehkä myöskin hän antaa periksi magneetin vetovoimalle.

Herroja suosittelemme tutustumaan naisten kauniisiin magneettikorukokokelmiin. Kaulaketjut, sormukset ja rannekkeet täyttävät korkeimmatkin vaatimukset.

MAGNETIX Wellness vaikuttavista magneettikoruista löydät lukuisia asusteita ihmisille ja lemmikeille. Magneetti-korukokoelmassa on monia maagisia lahjaideoita, esimerkiksi Magnetixin Wellnessin magneetti charmit ja helmet, joista kaikenikäiset iloitsevat. Motoriikan ja sensoriikan sekä keskittymisen parantamiseen haluaville suosittelemme meidän suosittuja magneetti wellnesskuulia.