Tuotteet

BEAUTY IS LIFE meikkisarja perustuu meikkivärianalyysiin eli metodiin jossa Beatrix Isabel Liedin luoman konseptin mukaisesti jako tapahtuu yhdeksään erilaiseen värityyppiin.

Lue lisää

Orly International on perustettu vuonna 1975 Los Angelesissä Kaliforniassa. Yhtiöllä on pitkä kokemus tunnettujen kynsihoito- ja värilakkatuotteiden kehittämisestä, kuten Original French Manicure®, Ridgefiller™, In a snap®, Smudge fixer® ja Sec’n dry®. Orly Internationalin omistaja Jeff Pink kehitti alkuperäisen ranskalaisen manikyyrin työskennellessään Hollywoodin tuottajien kanssa kehittääkseen elokuvatähdille lakkauksen, joka sopii jokaiseen asuun!

Orly International koostuu mm. Orly Professionalista ja Orly Retailista.

Hjeronymus –sarja tarjoaa tuotteita kaikille ihotyypeille. Ne auttavat Sinua puhdistamaan ja hoitamaan ihoasi, jolloin se pysyy terveenä ja kauniina. Tuotteiden säännöllinen käyttö takaa hyvän tuloksen.

Lue lisää

Laufwunderin tuotevalikoima on rakennettu auttamaan erilaisten iho-ongelmien hoidossa: tuotteita on mm. kuivien ja karheiden jalkojen hoitoon, vaurioalttiille jaloille, sekä kovettumien hoitoon tarkoitetut jalkavoiteet.

Iloiset Varpaat on tuotemerkki jo yli 20 vuoden takaa. Korkealaatuisia tuotteita vain jalkojenhoidon ammattilaisille.